Yritysten tilitoimistopalvelut

Kirjanpito

Palkanlaskenta

Yhtiön perustaminen

Talousjohto

Yritysjärjestelyt

Kehittämispalvelut

Verosuunnittelu

Rahoitushakemukset

Yritysten kirjanpitopalvelut

Vapauta aikaasi oleelliseen! Me olemme tilitoimistokumppani, jolle voit turvallisesti luottaa yrityksesi taloushallinnolliset tehtävät. Olipa yritymuotosi sitten toiminimi tai osakeyhtiö, pidämme erinomaista huolta taloudestasi. Olemme uskollinen kumppani liiketoimintasi alkuhetkistä lähtien, eikä sinun tarvitse vaihtaa tilitoimistoasi toimintasi laajentuessa. Me autamme sinua liiketoimintasi kasvaessa toiminimestä osakeyhtiöksi tai suunnatessasi kansainvälisille markkinoille. Skaalautuvat järjestelmämme ja kokeneet asiantuntijamme takaavat sinulle korkealaatuisen palvelun yrityksesi koosta riippumatta. Me autamme sinua menestymään!

Yritysten palkanlaskentapalvelut

Palkanmaksu on työnantajan tärkeimpiä velvoitteita. Sinun ja työntekijöidesi tulee voida luottaa virheettömään palkanmaksuun. Täsmällinen palkanlaskenta lisää yrityksen työntekijöiden luottamusta ja tyytyväisyyttä. Kun ulkoistat palkanlaskentasi meille, takaamme sinulle huolellisen ja sujuvan palkanmaksun. Anna siis itsellesi ja työntekijöillesi mielenrauhaa ulkoistamalla palkanlaskenta Advikselle.

Palkanlaskentapalveluihimme kuuluu:

⦁ Palkkojen laskenta ja maksu
⦁ Palkkalaskelmien lähetys työntekijöille
⦁ Matka- ja kululaskujen käsittely
⦁ Palkkatietoilmoitusten ja työnantajan erillisilmoitusten laatiminen
⦁ Kelakorvausten hakeminen
⦁ Palkkatodistusten laatiminen
⦁ Eläke- ja muiden lakisääteisten vakuutusmaksujen ennakkomaksujen arviointi
⦁ Lomien kertymisen ja pitämisen seuranta sekä ylityörajojen ja työaikojen seuranta.

Yhtiöiden perustamiset

Oletko perustamassa yritystä? Onnittelut hienosta päätöksestä! Olemme luotettava yhteistyökumppani yrityksesi alkutaipaleelta lähtien. Me Adviksella autamme sinua ottamaan ensiaskeleesi uudella polulla turvallisesti ja suunnitellusti. Voit keskittyä uuden liiketoimintasi kehittämiseen – me huolehdimme yrityksen perustamiseen liittyvistä velvoitteista. Yhtiön perustaminen kanssamme on edullista ja tehokasta: veloitamme yhtiön perustamisesta 300,00€ ja yhtiösi y-tunnus on käytössäsi päivässä. Rakennetaan yhdessä yrityksellesi vahva perusta, jotta saat parhaan mahdollisen alun toiminnallesi.

Autamme sinua:

⦁ Valitsemaan sopivimman yhtiömuodon
⦁ Nimitutkimuksessa ja nimen käyttökelpoisuuden varmistamisessa
⦁ Laatimaan perustamissopimuksen sekä yhtiöjärjestyksen
⦁ Perustamisilmoituksen jättämisessä kaupparekisteriin
⦁ Ilmoituksessa Verohallinnon kaupparekisteriin
⦁ Kirjanpidon järjestämisessä
⦁ Pankin hyväksymän liiketoimintamallin laatimisessa, jotta voit avata yrityksellesi pankkitilin. Tutustu malliin tästä.
⦁ Lisäksi tarjoamme konsultointia yrityksesi alkutaipaleella sekä liiketoiminnan vakiintuessa.

Talousjohtopalvelut

Asiantuntevalla taloushallinnon hoidolla luodaan vahva perusta yrityksen menestykselle. Aina taloushallinnon ammattilaisen palkkaaminen ei kuitenkaan ole mahdollista tai kannattavaa. Tällöin on järkevää kääntyä ulkoisen taloushallinnon ammattilaisen puoleen.
Tarve saattaa olla ajankohdasta riippuen satunnainen tai epäsäännöllinen. Olipa tarpeesi sitten jatkuva, osa-aikainen tai muuttuva, olemme mukautuva resurssi aina palveluksessanne. Taivumme ketterästi tarpeesi mukaan. Taloushallinnon ammattilaisemme työskentelevät aina yrityksesi menestystä tavoitellen. Me olemme sinun puolellasi!

Me toimitamme sinulle oleellisimmat tiedot yrityksesi toiminnasta. Autamme sinua tekemään harkittuja päätöksiä yrityksesi hyväksi. Tuotamme tarvittavaa dataa, jotta voit tehdä entistä parempia päätöksiä liiketoimintasi eduksi.

Meiltä saat myös konsultointipalvelua taloushallinnon kysymyksiin. Autamme sinua tekemään taloushallinnon prosesseista entistä toimivammat, säästämään kuluissa sekä tehostamaan toimintaasi. Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä tilanteeseesi soveltuvin ratkaisu!

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyitä tarvitaan yrityksen toiminnan eri vaiheissa. Olipa kyseessä sitten fuusioituminen, sukupolvenvaihdos tai yrityskaupat – me autamme sinua tekemään parhaat päätökset yrityksesi tunnuslukujen perusteella. Asiantuntijoidemme kanssa ratkaiset haasteellisimmatkin pulmat vaivattomasti. Teemme järkeviä ratkaisuja, jotka perustuvat numeraaliseen dataan. Kumppaninamme vältyt yhtiö- ja vero-oikeudellisilta yllätyksiltä yritysjärjestelyiden aikana. Kokeneet asiantuntijamme osaavat tehdä yritysjärjestelyissä kannattavimmat ratkaisut – sinun tarpeesi huomioiden!

Voimme auttaa esimerkiksi:

⦁ Sukupolvenvaihdoksessa
⦁ Fuusioitumisessa
⦁ Yrityksen myynnissä ja ostamisessa
⦁ Arvonmäärityksessä
⦁ Osakekaupat ja varainsiirto
⦁ Yhtiömuodon muuttaminen

Verosuunnittelut

Verosuunnittelu saattaa tuntua haastavalta ja aikaavievältä prosessilta. Verotuksessa menettelytavat muuttuvat ja sopivien ratkaisujen löytäminen voi olla työlästä. Oikeiden ratkaisujen selvittäminen vaatii perusteellista verotuksen tuntemusta. Verosuunnittelu on kuitenkin tärkeä osa yritystoimintaasi. Verosuunnittelu kannattaa ulkoistaa koulutetuille asiantuntijoille, joilla on täsmällinen ja ajantasainen käsitys verotuksen yksityiskohdista. Verosuunnittelusta on useita etuja, kuten taloudellinen hyöty, yrityksen arvon nouseminen ja kaksinkertaisen verotuksen vähentäminen. Kumppaninamme voit päästä nauttimaan näistä hyödyistä kuluttamatta aikaasi verotuksen koukeroiden tutkiskeluun. Autamme sinua ymmärtämään toimiesi vaikutusta yrityksesi verotuksen näkökulmasta. Me osaamme tehdä parhaat ratkaisut puolestasi!

Rahoitushakemukset

Tiedätkö rahoitusmuodot, joita yrityksesi voi hakea? Me konsultoimme sinua sopivimpien rahoitushakemusten valinnassa. Rahoituksen hakeminen on joskus vaativa prosessi, mutta siitä on suoraa taloudellista hyötyä yrityksellesi. Sinun ei tarvitse käydä prosessia yksin, me olemme apunasi! Autamme sinua valitsemaan sopivimman rahoitusmuodon, teemme perusteellisen rahoitushakemuksen ja lähetämme sen valitulle rahoittajalle.