Yrityksen kehittäminen

Tarjoamme kattavat yritysten kehittämispalvelut yhdessä ELY-keskuksen ja Business Finlandin kanssa. Olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä saavuttamaan kasvunsa ja kehittämään toimintaansa.

Yritysanalyysi

Onko yrityksesi etsimässä uusia mahdollisuuksia tai haluaisitko tukea yrityksesi nykytilan ja kehitysmahdollisuuksien kartoittamiseen? Analyysissämme kartoitamme kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytilan ja kirkastamme kilpailuedut asiantuntijan kanssa. Tämän jälkeen laadimme yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2-3 vuodeksi eteenpäin.

Analyysin kesto on yleensä yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä.

Konsultointi

Suunnitteleeko yrityksesi kasvua kotimaassa tai kansainvälistymistä? Etsitkö tukea yrityksesi digitalisointiin tai markkinoinnin uudistamiseen? Tarjoamme ELY-keskuksen Konsultointi-palvelun avulla apua näihin ja moniin muihin yrityksesi tarpeisiin.

Konsultointipalvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä ja kasvaa. Konsultoinnin kesto on 2-5 päivää, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä.

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea ja jotka tarvitsevat ulkopuolista osaamista idean edistämiseksi. Innovaatiosetelillä yrityksesi voi hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelin arvo on 6 000 euroa, ja se kattaa 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä.

Neljä tapaa miten yritysanalyysi voi auttaa yritystäsi

Konkreettiset tavoitteet

Saat yrityksellesi selkeän kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet seuraavaksi 2-3 vuodeksi.

Kilpailuedun kirkastaminen

Yhdessä asiantuntijamme kanssa kartoitamme yrityksesi liiketoiminnan nykytilan ja kirkastamme sen kilpailuedut.

Yrityksen kasvun tukeminen

Analyysin jälkeen voit hyödyntää konsultointipalveluitamme tai muita yrityspalveluitamme tukemaan yrityksesi kasvua.

Edullinen ja nopea

Analyysi kestää vain yhden päivän ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä.

Asiakaspalaute

Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää