Taloyhtiön kirjanpito hinta

Taloyhtiön kirjanpidon hinta – testaa, maksatko liikaa!

Taloyhtiön kirjanpito on tärkeä osa taloyhtiön toimintaa. Sen avulla voidaan seurata talouden tilannetta, suunnitella budjettia ja tehdä päätöksiä. Usein taloyhtiöissä pyritään säästämään kuluissa, mutta samalla halutaan varmistaa, että laatu säilyy hyvänä. Kätevällä taloyhtiölaskurilla tarkistat helposti, onko maksamasi taloyhtiön kirjanpidon hinta liian suuri. Täytä laskuriin vain nykyiset kuukausittaiset kustannukset ja taloyhtiön huoneistojen määrä, niin saat tietää, onko taloyhtiösi mahdollista säästää kirjanpidon kuluissa, ja kuinka paljon.

Taloyhtiölaskuri - kilpailuta taloyhtiösi kustannukset!

Laskurimme avulla voit nopeasti ja helposti laskea taloyhtiösi hallinnoinnista aiheutuvat kustannukset. Syötä vain nykyiset kustannukset ja taloyhtiön huoneistojen määrä ja saat selville kuukausittaisten kulujen määrän eri kokoluokissa.

Laske säästösi:

Laskurimme on suunniteltu niin, että hinta näytetään sinulle heti kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot.
Laskurin täyttäminen on vain arvio eikä sido sinua mihinkään.

Kiitos laskurin täyttämisestä!

Laskurin perusteella palvelun kuukausihinta on %PRICE%
Säästösi nykyisiin kustannuksiin on %SAVINGS% vuodessa

Laskurin ilmoittama hinta sisältää kaikki tarvittavat palvelut taloyhtiön kirjanpidon hoitamiseksi. Palvelumme on saatavilla kaikenkokoisille taloyhtiöille. Lopullista tarjousta varten neuvottelemme mielellään kokonaisuuden hoitamisesta.

Taloyhtiön kirjanpidon hinta - katso tästä selkeä hinnoittelumme

Tarjoamme taloyhtiöille kustannustehokkaan ja luotettavan kirjanpitopalvelun kiinteällä kuukausihinnalla. Hinnastomme on selkeä ja läpinäkyvä, joten tiedät tarkalleen, mitä palvelumme sisältää ja minkä hintaista se on. Valitse sopiva vaihtoehto taloyhtiösi koon ja tarpeiden mukaan ja säästä samalla merkittäviä summia nykyisiin kustannuksiisi verrattuna.

Pieni taloyhtiö
Alle 8 huoneistoa

65 €

Per kuukausi
Keskikokoinen taloyhtiö
9-20 huoneistoa

91 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 21+
21-50 huoneistoa

110 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 51+
51-100 huoneistoa

150 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 101+
101-150 huoneistoa

190 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 150+
Yli 150 huoneistoa

Taloyhtiön kirjanpidon hinta: miten säästää ilman, että laatu kärsii?

Taloyhtiön kirjanpito on merkittävä osa taloyhtiön talouden hallintaa. Selkeän kirjanpidon avulla voidaan seurata taloyhtiön rahankäyttöä ja varmistaa talouden tasapaino. Jotta taloyhtiöiden hallitukset ja isännöitsijät voivat keskittää resurssit tärkeimpään, eli yhtiön laadukkaaseen hoitamiseen, kirjanpito halutaan yleensä hoitaa mahdollisimman edullisesti, mutta samalla laadukkaasti ja sujuvasti.

Kilpailuttaessa taloyhtiön kirjanpidon hintoja, kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja. Laskurillamme yläpuolella voit helposti ja nopeasti selvittää, onko tällä hetkellä maksamasi taloyhtiön kirjanpidon hinta liian korkea, ja voisitko löytää säästöjä vuosittaisissa kirjanpitokustannuksissa. Pienetkin säästöt voivat kertyä suuremmiksi summiksi pitkällä aikavälillä ja parantaa taloyhtiön taloudellista tilannetta.

On kuitenkin tärkeää, että taloyhtiön kirjanpidon hinnasta säästäminen ei vaikuta negatiivisesti kirjanpidon laatuun ja siten taloyhtiön toimintaan. Taloyhtiöitä koskee kirjanpitovelvollisuus, ja taloyhtiöiden kirjanpidolle asetetut vaatimukset vastaavat yritysten kirjanpidon vaatimuksia.

Asunto-osakkeen ostaminen on merkittävä sijoitus osakkaille. Näiden sijoitusten hoitaminen on vastuullinen tehtävä, johon kannattaa valita luotettava kumppani. Kirjanpidolla varmistetaan yhtiön rahaliikenteen selkeys ja varmistetaan, että kaikki tuloihin liittyvät asiat hoidetaan asianmukaisesti. Taloyhtiön tulee huolehtia siitä, että kaikki laskut maksetaan ajallaan ja maksutapahtumat kirjataan oikein kirjanpitoon. Verotuksen osalta on tärkeää varmistaa, että veroilmoitus tehdään ajallaan ja tiedot ovat oikein.

Laadukkaalla kirjanpidolla taloyhtiöt voivat välttää monia ongelmia. On tärkeää muistaa, että säästöjen tavoittelu ei saa vaikuttaa negatiivisesti asukkaiden viihtyvyyteen tai palveluiden laatuun. Säästöjä voi saavuttaa monilla eri tavoilla, mutta aina on pidettävä mielessä tasapaino kustannustehokkuuden ja hyvän palvelun välillä. Yhteistyössä Adviksen kanssa isännöintitoimistot voivat tarjota taloyhtiöille ja osakkeenomistajille luotettavaa kirjanpitoa ja samalla säästää turhista kuluista.

Mitä Adviksen kirjanpitopalvelu sisältää?

Kirjanpidon laadinta

Teemme kirjanpidosta helppoa ja vaivatonta, jotta isännöitsijät pääsevät keskittymään olennaisimpaan tehtäväänsä eli taloyhtiön hyvään hoitamiseen.

Tilinpäätösten laadinta

Laadimme tilinpäätökset kuukausikirjausten mukaisesti. Palvelu sisältää oleelliset tilinpäätösjaksotukset, kuten poistot ja oleelliset ostolaskuvelat, sekä tarvittaessa veroilmoituksen.

Ostolaskujen hoitaminen

Adviksen palveluun kuuluu ostolaskujen sähköinen tiliöinti sekä maksatus. Siirrä kirjanpito meille – hoidamme taloyhtiön kirjanpidon vastuullisesti!

Palkanlaskenta

Tarvittaessa ja erillisellä sopimuksella  palveluumme sisältyy myös palkanlaskennan palvelut. Näin säästät aikaa sekä vaivaa, ja nautit huolettomasta taloudenhoidosta.

Asiakaspalaute
Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä, niin autamme teitä talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää