Taloyhtiön kirjanpito

Luotettava taloyhtiöiden kirjanpito – Säästä aikaa ja rahaa!

Huolellisesti hoidettu taloyhtiön kirjanpito säästää aikaa ja rahaa. Tarjoamme ammattitaitoista kirjanpitoa taloyhtiöille, jotka haluavat varmistaa, että taloudenhoito on hoidettu vastuullisesti ja oikein. Kirjanpitopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, jotta isännöitsijät voivat keskittyä olennaiseen – taloyhtiön hyvään hoitamiseen. Asiantuntevat ja kokeneet taloushallinnon ammattilaisemme takaavat tarkan ja luotettavan kirjanpidon kaiken kokoisille taloyhtiöille. Säästä aikaa ja vaivaa – siirrä taloyhtiösi kirjanpito meille ja nauti huoleton taloudenhoito!

Kirjanpidon merkitys

Taloyhtiöiden kirjanpitovelvollisuus on verrattavissa yrityksen kirjanpitoon, ja oikeanlaisella kirjanpidolla taloyhtiö voi säästää rahaa ja välttyä yllättäviltä kuluilta.

Advis on luotettava kumppani

Asunto-osakkeen osto on merkittävä sijoitus, ja sen hoitaminen on vastuullinen tehtävä. Meidän kanssamme isännöintitoimistot voivat tarjota taloyhtiöille ja osakkeenomistajille luotettavaa kirjanpitoa.

Kustannustehokas kirjanpito

Huolehdimme taloyhtiöiden kirjanpidosta kustannustehokkaasti, ja asiantuntijamme ja sähköiset järjestelmämme takaavat tarkan ja luotettavan palvelun.

Palvelumme sisältö

Palveluumme sisältyy muun muassa kirjanpidon laadinta, ostolaskujen sähköinen tiliöinti, tilipäätösten laadinta ja talousarviovertailun ja vastikerahoituslaskelman laatiminen.

Taloyhtiölaskuri - kilpailuta taloyhtiösi kustannukset!

Laskurimme avulla voit nopeasti ja helposti laskea taloyhtiösi hallinnoinnista aiheutuvat kustannukset. Syötä vain taloyhtiön huoneistojen määrä ja saat selville kuukausittaisten kulujen määrän eri kokoluokissa.

Laske säästösi:

Laskurimme on suunniteltu niin, että hinta näytetään sinulle heti kun olet syöttänyt tarvittavat tiedot.
Laskurin täyttäminen on vain arvio eikä sido sinua mihinkään.

Kiitos laskurin täyttämisestä!

Laskurin perusteella palvelun kuukausihinta on %PRICE%
Säästösi nykyisiin kustannuksiin on %SAVINGS% vuodessa

Laskurin ilmoittama hinta sisältää kaikki tarvittavat palvelut taloyhtiön kirjanpidon hoitamiseksi. Palvelumme on saatavilla kaikenkokoisille taloyhtiöille. Lopullista tarjousta varten neuvottelemme mielellään kokonaisuuden hoitamisesta.

Kustannustehokas taloyhtiöiden kirjanpitopalvelu luotettavalta kumppanilta

Taloyhtiöitä koskee kirjanpitovelvollisuus ja vaatimukset taloyhtiöiden kirjanpidossa ovat verrattavissa yrityksen kirjanpitoon. Oikeanlaisella kirjanpidolla taloyhtiö voi säästää huomattavia summia sekä välttyä yllättäviltä kuluilta. Asunto-osakkeen osto on osakkaille merkittävä sijoitus. Näiden sijoitusten hoitaminen on vastuutehtävä, jonka hoitamiseen kannattaa valita varma kumppani. Meidän kanssamme isännöintitoimistot voivat tarjota taloyhtiöille ja osakkeenomistajille luotettavaa kirjanpitoa.

Me huolehdimme taloyhtiöiden kirjanpidosta kustannustehokkaasti. Olemme isännöitsijän kumppani aina pienistä kahdeksan huoneiston yhtiöistä suuriin, yli sata huoneistoa sisältäviin taloyhtiöihin. Asiantuntijamme ja sähköiset järjestelmämme takaavat tarkan ja luotettavan palvelun. Teemme kirjanpidosta helppoa ja vaivatonta, jotta isännöitsijät pääsevät keskittymään olennaisimpaan tehtäväänsä eli taloyhtiön hyvään hoitamiseen.

Siirrä kirjanpito meille – hoidamme taloyhtiön kirjanpidon vastuullisesti

Kirjanpitopalveluumme sisältyy:

  • Kirjanpidon laadinta
  • Ostolaskujen sähköinen tilitöinti
  • Ostolaskujen maksatus
  • Tilipäätösten laadinta kuukausikirjausten mukaisesti (sis. oleelliset tilinpäätösjaksotukset kuten poistot ja oleelliset ostolaskuvelat sekä tarvittaessa veroilmoituksen)
  • Isännöitsijä laatii talousarviovertailun ja vastikerahoituslaskelman
  • Palkanlaskennasta tarvittaessa erillinen sopimus

Selkeä hinnoittelu taloyhtiöiden kirjanpidon hoitoon

Tarjoamme taloyhtiöille kustannustehokkaan ja luotettavan kirjanpitopalvelun kiinteällä kuukausihinnalla. Hinnastomme on selkeä ja läpinäkyvä, joten tiedät tarkalleen, mitä palvelumme sisältää ja minkä hintaista se on. Valitse sopiva vaihtoehto taloyhtiösi koon ja tarpeiden mukaan ja säästä samalla merkittäviä summia nykyisiin kustannuksiisi verrattuna.

Pieni taloyhtiö
Alle 8 huoneistoa

65 €

Per kuukausi
Keskikokoinen taloyhtiö
9-20 huoneistoa

91 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 21+
21-50 huoneistoa

110 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 51+
51-100 huoneistoa

150 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 101+
101-150 huoneistoa

190 €

Per kuukausi
Taloyhtiö 150+
Yli 150 huoneistoa

Asiakaspalaute

Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867
020 730 5050

Jätä soittopyyntö

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää