Taloyhtiöiden kirjanpito

Luotettava taloyhtiöiden kirjanpito – Säästä aikaa ja rahaa!

Huolellisesti hoidettu taloyhtiön kirjanpito säästää aikaa ja rahaa. Tarjoamme ammattitaitoista kirjanpitoa taloyhtiöille, jotka haluavat varmistaa, että taloudenhoito on hoidettu vastuullisesti ja oikein. Kirjanpitopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan, jotta isännöitsijät voivat keskittyä olennaiseen – taloyhtiön hyvään hoitamiseen. Asiantuntevat ja kokeneet taloushallinnon ammattilaisemme takaavat tarkan ja luotettavan kirjanpidon kaiken kokoisille taloyhtiöille. Säästä aikaa ja vaivaa – siirrä taloyhtiösi kirjanpito meille ja nauti huolettomasta taloudenhoidosta!

Kirjanpidon merkitys

Taloyhtiöiden kirjanpitovelvollisuus on verrattavissa yrityksen kirjanpitoon, ja oikeanlaisella kirjanpidolla taloyhtiö voi säästää rahaa ja välttyä yllättäviltä kuluilta.

Advis on luotettava kumppani

Asunto-osakkeen osto on merkittävä sijoitus, ja sen hoitaminen on vastuullinen tehtävä. Meidän kanssamme isännöintitoimistot voivat tarjota taloyhtiöille ja osakkeenomistajille luotettavaa kirjanpitoa.

Kustannustehokas kirjanpito

Huolehdimme taloyhtiöiden kirjanpidosta kustannustehokkaasti, ja asiantuntijamme ja sähköiset järjestelmämme takaavat tarkan ja luotettavan palvelun.

Palvelumme sisältö

Palveluumme sisältyy muun muassa kirjanpidon laadinta, ostolaskujen sähköinen tiliöinti, tilipäätösten laadinta ja talousarviovertailun ja vastikerahoituslaskelman laatiminen.

Kustannustehokas taloyhtiöiden kirjanpitopalvelu luotettavalta kumppanilta

Taloyhtiöitä koskee kirjanpitovelvollisuus ja vaatimukset taloyhtiöiden kirjanpidossa ovat verrattavissa yrityksen kirjanpitoon. Oikeanlaisella kirjanpidolla taloyhtiö voi säästää huomattavia summia sekä välttyä yllättäviltä kuluilta. Asunto-osakkeen osto on osakkaille merkittävä sijoitus. Näiden sijoitusten hoitaminen on vastuutehtävä, jonka hoitamiseen kannattaa valita varma kumppani. Meidän kanssamme isännöintitoimistot voivat tarjota taloyhtiöille ja osakkeenomistajille luotettavaa kirjanpitoa.

Me huolehdimme taloyhtiöiden kirjanpidosta kustannustehokkaasti. Olemme isännöitsijän kumppani aina pienistä kahdeksan huoneiston yhtiöistä suuriin, yli sata huoneistoa sisältäviin taloyhtiöihin. Asiantuntijamme ja sähköiset järjestelmämme takaavat tarkan ja luotettavan palvelun. Teemme kirjanpidosta helppoa ja vaivatonta, jotta isännöitsijät pääsevät keskittymään olennaisimpaan tehtäväänsä eli taloyhtiön hyvään hoitamiseen.

Siirrä kirjanpito meille – hoidamme taloyhtiön kirjanpidon vastuullisesti.

Kirjanpitopalveluumme sisältyy:

  • Kirjanpidon laadinta
  • Ostolaskujen sähköinen tiliöinti
  • Vastikelaskelma
  • Ostolaskujen maksatus (asiakkaan hyväksynnän jälkeen)
  • Hallitus/Isännöitsijä laatii talousarviovertailun ja vastikerahoituslaskelman
  • Lisäpalvelut: vastikevalvonta ja perintä,  lainaosuuslaskenta, palkan ja palkkioiden laskenta
  • Palvelun aloitusmaksu 149,00 euroa 
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus 169,00 euroa
  • Lisätyöt 75,00 euroa/h 
  • Hinnat alv 0%

Selkeä hinnoittelu taloyhtiöiden kirjanpidon hoitoon

Tarjoamme taloyhtiöille kustannustehokkaan ja luotettavan kirjanpitopalvelun kiinteällä kuukausihinnalla. Hinnastomme on selkeä ja läpinäkyvä, joten tiedät tarkalleen, mitä palvelumme sisältää ja minkä hintaista se on. Valitse sopiva vaihtoehto taloyhtiösi koon ja tarpeiden mukaan ja säästä samalla merkittäviä summia nykyisiin kustannuksiisi verrattuna.

Pieni taloyhtiö
Alle 8 huoneistoa

75 €

Per kuukausi
Keskikokoinen taloyhtiö
9-20 huoneistoa

109 €

Per kuukausi
ISO Taloyhtiö
21-50 huoneistoa

129 €

Per kuukausi

Asiakaspalaute

Nethousing

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöstämme Adviksen kanssa. Olen löytänyt kirjanpidon ja taloushallinnon kumppanin, joka kehittää palveluitaan ennakkoluulottomasti tarpeidemme mukaan. Adviksella välitetään aidosti asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehityksestä.

Outi Holttinen, Toimitusjohtaja

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

Myyntijohtaja

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

 

Jätä soittopyyntö

Miksi taloyhtiöiden kannattaa panostaa hyvin hoidettuun kirjanpitoon?

 

Taloyhtiön kirjanpito on olennainen osa taloyhtiön talouden hallintaa ja päätöksentekoa. Sen tarkoituksena on pitää kirjaa taloyhtiön taloudellisesta tilanteesta, varmistaa toiminnan läpinäkyvyys sekä tuottaa luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Kirjanpidolla seurataan taloyhtiön tuloksellisuutta, maksuvalmiutta ja omaisuuden arvoa.

Kirjanpidon avulla voidaan analysoida taloyhtiön toimintaa, tunnistaa mahdolliset riskit ja tehdä tarvittavia korjausliikkeitä. Se auttaa myös vertailukelpoisen tiedon tuottamisessa eri ajanjaksojen välillä sekä antaa pohjaa budjetoinnille ja suunnittelulle.

Hyvin hoidettu kirjanpito lisää asukkaiden luottamusta taloyhtiön hallintoon ja toimintaan

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää