Kirjanpito pienyrittäjille

Holvi, Briox ja kirjanpito

Alkaen 89 € / kuukausi + alv 24 %

Tarjoamme pienyrittäjille edullisen vaihtoehdon yrityksen taloushallintoon. Palvelumme yhdistää suositun Holvi-palvelun sekä Briox-ohjelmiston, ja palvelu sopii hyvin niin toiminimiyrittäjälle kuin osakeyhtiöllekin. Palvelumme avulla varmistat, että taloushallintosi on erinomaisella tasolla, mutta kulut ovat kuitenkin pienet. 

Holvi on suosittu sähköisen taloushallinnon palvelu, joka sopii yksinyrittäjälle tai nyt myös osakeyhtiölle. Palvelun kautta voit lähettää ja seurata laskuja, ja voit hankkia Holvin kautta yrityspankkikortin. Holvi tarjoaa lisäksi erilaisia raportteja sekä matalakustanteisen verkkokauppamahdollisuuden. Holvin suosituimpia puolia ovat sen helppous sekä käytettävyys millä tahansa laitteella. 

Briox on kirjanpito-ohjelmisto, josta on apua niin pienyrittäjälle kuin tilitoimistollekin. Briox tehostaa tilitoimistojen työskentelyä ja Briox-ohjelmistoa käyttävä tilitoimisto onkin usein kustannustehokkaampi vaihtoehto pienyrittäjälle. 

Advis on Holvi Certified Partner
Advis toimii yhteistyössä Brioxin kanssa

Yhdistämällä Holvin ja Brioxin, Advis mahdollistaa osakeyhtiö-yritysmuodon vaatiman kahdenkertaisen kirjanpidon myös Holvin asiakkaille. Tämän myötä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden käyttää edullista Holvi-palvelua, olipa yritysmuoto sitten toiminimi tai osakeyhtiö. Briox-ohjelma tekee työskentelystämme entistä tehokkaampaa, ja tästä syystä voimme tarjota kirjanpitopalvelua pienyrittäjille kokonaisuudessaan edulliseen hintaan. 

Samalla sinä vapautat aikaasi olennaiseen ja keskityt siihen, missä sinun yritystoiminnassasi on kyse. Me olemme tilitoimistokumppani, jolle voit turvallisesti luottaa yrityksesi taloushallinnolliset tehtävät. Autamme sinua myös liiketoimintasi kasvaessa esimerkiksi toiminimestä osakeyhtiöksi tai suunnatessasi kansainvälisille markkinoille. Skaalautuvat järjestelmämme ja kokeneet asiantuntijamme takaavat sinulle korkealaatuisen palvelun yrityksesi koosta riippumatta. Me autamme sinua menestymään! 

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää