Ohjelmistot: Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on taloushallinto-ohjelma tilitoimistoille ja PK-yrityksille

Visma Fivaldi on taloushallinto-ohjelma, joka on suunniteltu pk-yrityksille ja tilitoimistoille. Se tarjoaa monipuoliset työkalut kirjanpidon hoitamiseen ja yhteistyöhön tilitoimiston kanssa. Fivaldi on helppokäyttöinen ja edullinen, ja siinä on selkeä hinnoittelu. Ohjelmaa käyttää yli 8 000 yritystä ympäri Suomea.

Visma Fivaldi on innovatiivinen ja helppokäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto, joka tekee yrityksesi arjen sujuvammaksi. Tämä moderni ratkaisu tarjoaa kattavat työkalut laskutukseen, kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja raportointiin. Fivaldi auttaa sinua hallitsemaan yrityksesi taloutta tehokkaasti ja tarkasti.

Visma Fivaldin käyttöliittymä on erittäin selkeä ja intuitiivinen, etkä tarvitse pitkää opetteluaikaa tai erikoisosaamista voidaksesi hyödyntää sen mahdollisuuksia. Voit aloittaa sen käytön heti ja keskittyä olennaiseen – oman yrityksesi menestyksen edistämiseen.

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö

MUUT PALVELUMME

Kirjanpito

Tarjoamme täyden palvelun kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut sekä taloyhtiöille että pk-yrityksille, jotta voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

Lue lisää

Yrityksen kehittäminen

Autamme yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Kehittäminen lähtee aina nykytilanteen analysoinnista.


Lue lisää

Kirjanpitojärjestelmät

Tarjoamme järjestelmiä, jotka helpottavat kirjanpitoa ja tekevät liiketoiminnastasi tehokkaampaa. Valittavana on Fennoa, Holvi, Briox, Odoo ja Lemonsoft.

Lue lisää

Yritysjärjestelyt

Autamme yrityksiä järjestelemään ja suunnittelemaan tulevaisuutta tarjoamalla apua omistajanvaihdosten ja yritysten perustamisprosesseissa.

Lue lisää

Advis Account - Sinun tilitoimistosi

Tavoitteemme on auttaa kehittämään liiketoimintaasi turvallisesti ja tehokkaasti. Katsomme kanssasi kohti tulevaa – aidosti välittäen. Avullamme keskityt ydinosaamiseesi sekä hoidat yrityksesi taloutta entistäkin paremmin.

Yrityksemme on todistetusti vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla, sillä olemme saaneet Asiakastiedon Kasvusertifikaatin. Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun.

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää