Ohjelmistot: Fennoa

Fennoa on helppokäyttöinen taloushallinto-ohjelmisto

Fennoa on taloushallinto-ohjelma, joka kattaa kirjanpidon, laskutuksen, laskujen hyväksynnän ja maksun, palkanlaskennan sekä digitaaliset tilinpäätökset. Eri osa-alueet soivat saumattomasti yhteen, mikä helpottaa taloushallintoon liittyvää työtä merkittävästi.

Fennoa tunnetaan helppokäyttöisyydestään, sekä siitä, että sen myötä moni rutiininomainen työvaihe voidaan unohtaa – Fennoa automatisoi sen, mikä on automatisoitavissa. Kun samaa ohjelmaa käyttää niin yritys kuin tilitoimistokin, yhteistyö on jouhevaa ja viestintä helppoa.

Fennoa  automatisoi rutiinitehtäviä ja voi yhdistää eri järjestelmien tiedot yhteen raporttiin. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja tarjoaa kattavan asiakastuen. Se mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja analysoinnin yrityksen taloustiedoista sekä erilaiset raportointimahdollisuudet.

Fennoan ohjelmisto integroituu muihin järjestelmiin helpottaen tiedonkulun hallintaa. Fennoa tarjoaa turvallisen pilvipalvelun, joka mahdollistaa käytön missä tahansa ja milloin tahansa, sekä erittäin helppokäyttöisen Fennoa Mobiilin, johon on koottu ne ominaisuudet, joilla kiireellisimmät asiat hoituvat vaikka tien päältä.

Miksi valita Fennoa?

Helppokäyttöisyys. Fennoa on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta sen käyttöönotto ja päivittäinen käyttö olisivat mahdollisimman sujuvia. Sen selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä tekee taloushallinnon prosessien hallinnasta vaivatonta. Käyttäjät voivat helposti navigoida eri toimintojen välillä ja löytää tarvitsemansa tiedot nopeasti.

Tehokkuus ja automaatio. Fennoa tarjoaa tehokkaan ja automatisoidun taloushallinnon ratkaisun, joka säästää aikaa ja resursseja. Ohjelmisto mahdollistaa manuaalisten ja toistuvien tehtävien automatisoinnin, kuten laskutuksen, maksujen hallinnan ja raportoinnin. Tämä vapauttaa työntekijöiden aikaa tärkeämpiin tehtäviin, kuten strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Analytiikka. Fennoan tehokkaat analytiikkatyökalut tarjoavat reaaliaikaista tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Tämän avulla yritys voi tehdä nopeita päätöksiä perustuen ajantasaiseen dataan, mikä parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja kilpailukykyä.

Laaja toiminnallisuus. Fennoa tarjoaa laajan valikoiman toiminnallisuuksia, jotka kattavat kaikki taloushallinnon tarpeet. Ohjelmisto sisältää muun muassa laskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan, budjetoinnin ja raportoinnin työkalut. Tämä mahdollistaa kaikkien talousprosessien keskittämisen yhteen järjestelmään, mikä tehostaa tiedon hallintaa ja vähentää virheiden riskiä.

Integraatiot. Fennoa integroituu saumattomasti muihin liiketoimintajärjestelmiin, kuten CRM- ja HR-järjestelmiin. Tämän ansiosta yritys voi hyödyntää olemassa olevia tietoja eri järjestelmistä yhdessä kokonaisvaltaisessa taloushallinnon ratkaisussa.

Joustavuus ja räätälöitävyys. Fennoa tarjoaa joustavan ja räätälöitävän taloushallinnon ohjelmiston, joka voidaan mukauttaa vastaamaan eri yritysten tarpeita. Ohjelmisto mahdollistaa erilaisten liiketoimintaprosessien ja raportointivaatimusten huomioimisen, mikä tekee siitä sopivan niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö

MUUT PALVELUMME

Kirjanpito

Tarjoamme täyden palvelun kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut sekä taloyhtiöille että pk-yrityksille, jotta voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

Lue lisää

Yrityksen kehittäminen

Autamme yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Kehittäminen lähtee aina nykytilanteen analysoinnista.


Lue lisää

Kirjanpitojärjestelmät

Tarjoamme järjestelmiä, jotka helpottavat kirjanpitoa ja tekevät liiketoiminnastasi tehokkaampaa. Valittavana on Fennoa, Holvi, Briox, Odoo ja Lemonsoft.

Lue lisää

Yritysjärjestelyt

Autamme yrityksiä järjestelemään ja suunnittelemaan tulevaisuutta tarjoamalla apua omistajanvaihdosten ja yritysten perustamisprosesseissa.

Lue lisää

Advis Account - Sinun tilitoimistosi

Tavoitteemme on auttaa kehittämään liiketoimintaasi turvallisesti ja tehokkaasti. Katsomme kanssasi kohti tulevaa – aidosti välittäen. Avullamme keskityt ydinosaamiseesi sekä hoidat yrityksesi taloutta entistäkin paremmin.

Yrityksemme on todistetusti vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla, sillä olemme saaneet Asiakastiedon Kasvusertifikaatin. Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun.

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää