Odoo Kirjanpito

Odoo kirjanpito

Ota kaikki irti Odoo-järjestelmästäsi ammattimaisen Odoo kirjanpitotoimiston kanssa.

Tehokas integraatio, laaja osaaminen ja henkilökohtainen palvelu. Näiden avulla autamme yritystäsi kasvamaan. 

Odoo on huippuluokan avoimen lähdekoodin ERP- & CRM-järjestelmä, jonka ympärillä jo monet yritykset pyörittävät päivittäisiä toimintojaan. Adviksen kanssa saat tehokkaan kirjanpidon ja taloushallinnon Odoo-järjestelmän ympärille.

Tärkein pääomasi on yrityksesi rahallinen arvo – me autamme pitämään sen korkealla.

Odoo kirjanpito

Odoo taloushallintoa ammattitaidolla

Adviksen kanssa saat enemmän irti Odoosta. Pystyt kehittämään yritystäsi datan perusteella ammattimaisen tilitoimiston kanssa. Hoidamme niin taloushallinnon, kirjanpidon kuin palkkahallinnon aina viimeisen päälle toteutettuna.

Advis on kumppanisi Odoo-järjestelmän ja tehokkaan kirjanpidon hoidossa.

Ota yhteyttä niin autamme teitä yrityksesi talouden hallinnassa

Jaakko Honkaniemi

jaakko.honkaniemi@advis.fi
0400 380 867

Jätä soittopyyntö
Odoo-kirjanpito

Tarjoamme täyden palvelun kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut yrityksille, jotta voit keskittyä toimintasi kasvattamiseen.

Lue lisää

Yrityksen kehittäminen

Autamme yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa dataa hyödyntäen. Kehittäminen lähtee aina nykytilanteen analysoinnista.

Lue lisää

Kirjanpitojärjestelmät

Tarjoamme järjestelmiä, jotka helpottavat kirjanpitoa ja tekevät liiketoiminnastasi tehokkaampaa. Valittavana on Odoon lisäksi esimerkiksi: Fennoa, Holvi, Briox ja Lemonsoft.

Lue lisää

Yritysjärjestelyt

Autamme yrityksiä järjestelemään ja suunnittelemaan tulevaisuutta tarjoamalla apua omistajanvaihdosten ja yritysten perustamisprosesseissa.

Lue lisää

Sinun Odoo tilitoimistosi

Tavoitteemme on auttaa kehittämään liiketoimintaasi turvallisesti ja tehokkaasti. Katsomme kanssasi kohti tulevaa – aidosti välittäen. Avullamme keskityt ydinosaamiseesi sekä hoidat yrityksesi taloutta entistäkin paremmin.

Yrityksemme on todistetusti vakavarainen ja merkittävä tekijä markkinoilla, sillä olemme saaneet Asiakastiedon Kasvusertifikaatin. Sertifikaatti on todistus siitä, että olemme pystyneet kannattavaan kasvuun.

Advis Account on palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

Lue lisää