Meistä

Advis Account – palveleva tilitoimisto kaikkiin taloushallinnon tarpeisiisi.

Asiakaslähtöisyys ja halu palvella asiakasta ovat olleet toimintamme keskiössä jo perustamisvuodesta 2011. Taustamme on vahvasti yrittämisessä ja yrittäjyydessä. Taloushallinnon kokemusta meillä on yhteensä yli 100 vuotta. Tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan ja haluamme oppia siitä lisää. Näin voimme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri heille sopivinta tilitoimistopalvelua.

 

Annamme Sinulle vapauden keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

 

Tarjoamme Sinulle entistä parempia taloudellisia ratkaisuja.

 

 

  • Puhumme kanssasi samaa kieltä. Sinun ei tarvitse ymmärtää yksityiskohtaisesti taloushallinnon kiemuroita – se on meidän ydinosaamistamme. Tästä huolimatta kommunikoimme selkeästi ja läpinäkyvästi asiakkaidemme kanssa.

 

  • Meillä työskentelee monitaitoinen joukko taloushallinnon ammattilaisia. Saat meiltä kokonaisvaltaista apua taloushallinnon eri osa-alueisiin. Pystymme tarjoamaan palvelua aina monimutkaisimpiin taloushallinnon ratkaisuihin asti.

 

  • Asiakas on toimintamme keskiössä. Me ymmärrämme liiketoimintaasi ja skaalaudumme sen mukaan.

 

  • Haluamme tarjota asiakkaillemme huippulaadukasta palvelua. Asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti ja meillä työskentelee myös KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpitäjiä.

 

  • Olemme mukautuva kumppani. Olemme tukenasi myös voimakkaassa kasvussa – järjestelmämme mahdollistavat kumppanuuden jatkumisen jopa liiketoimintasi kansainvälistyessä.